Екскурсія на «Верест»

  • 853

19 квітня учні нашої школи побували на екскурсії в с Гірчична де працює ТОВ "Верест" – одне з провідних м’ясопереробних підприємств харчової галузі в Україні.

Учні дізнались,щопідприємство присутнє на ринку м'ясних та ковбасних виробів вже 17 років,входить в першу десяткум'ясопереробних підприємств та надає робочі місця більш ніж 400 працівникам.

Головна мета підприємства – виготовляти якісну, безпечну та конкурентоспроможну продукцію.

Окрім того, якість вхідної сировини, готової продукції та санітарно-ветеринарних вимог виробництва продукції контролює власна сертифікована хіміко-бактеріологічна лабораторія.

Для виробництва продукції використовуються передові технології та високотехнологічне обладнання європейських виробників, яке постійно оновлюється.

На даний час асортимент продукції  підприємства нараховує більш ніж 180 найменувань, які можна купити майже на всій території України за відносно невисокими цінами.

Продукція ТОВ "Верест" маєвідміннісмаковіякості, а тому користується великим попитом у населення.

Окрімцього, впродовж 2006-2014 роківпродукція ТОВ "Верест" постійнозаймалапризовімісця та відмічаласянагородами на щорічнихрегіональних та всеукраїнськихетапах конкурсу «100 кращихтоварівУкраїни».