Збережи здоров’я на все життя»

  • 910

«Збережи  здоровя  на все життя»

під такою назвою в бібліотеці  пройшла зустріч

з лікарем  Венгер О.Р.

Захід приурочено до Всесвітнього дня здоровя

 

 

7 квітняміжнароднеспівтовариствовідзначає Всесвітній день здоров'я. 

Це свято було засновано на честь створенняВсесвітньоїорганізаціїохорониздоров'я.     Впершесвяткуванняцього дня відбулося в 1950 році. Уже тоді глобальною ідеєю заходу була пропаганда здорового способу життя і боротьба з поширеннямрізнихзахворювань.

Щоденнаранкова зарядка,закалювання організаціяспортивнихзаходів для дітей – цечинникформуваннясталоїзвичкиведення здорового способу життя, сприянняфізичногорозвитку і загартуванняорганізму.

Зустріч із лікарем запам’яталась тим, що вона проходила у формі відео-лекторія,  за допомогою комп’ютера можна бачити якої шкоди здоров’ю людини, розумовому і духовному її розвитку завдають шкідливі звички.Безумовно, здоров’я – ценайкращийподарунокприроди, однак про нього треба весь час думати і дбати.

  Своїми  враженнями  про захід діти мали можливість  поділитись  через  мікрофон, відгадували загадки, приймали участь в конкурсах.

На жаль, людинасьогоднізвикласподіватися не на захиснісилисвогоорганізму, а на могутністьмедицини.

«Щоб бути здоровимпотрібнівласнізусилля, постійні і значні. Замінитиїх не можнанічи,.- підвела підсумки  бібліотекар  словами лікаря Амосова.

 У бібліотеці  оформлено книжковувиставку“Найбільшещастя у житті – здоров’я”.