Випуск в Смотрицькому ДНЗ

  • 1136

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Саме сьогодні 31 травня гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Смотрицькому ДНЗ.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а  головне - здорових дітей, - дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 

На святі були присутні селищний голова Пелих Л.П. та заступник селищного голови Пекарський О.В., які привітали дітей зі святом та вручили їм невеличкі подарунки - набори із шкільним приладдям.

Також з вітальним словом до  маленьких випускників звернулася завідувачка дитсадка Підгурська О.М., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі та вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка.