Виконком №б/н «ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ: Протокол від 24.02.2023 р»

  • 38
Тип документу: Виконком
Дата: 24.02.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ: Протокол від 24.02.2023 р

СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КаМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  Хмельницької  областІ

                                             ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Протокол

24  лютого  2023 р.                                              зал засідань Смотрицької селищної ради               

Присутні :

 

Головував   Ялоха І.С.- селищний голова

секретар виконкому -  Бавровська Л.В.

 

члени  виконавчого  комітету  –    (список додається)

 

Запрошені:  Атманчук О.М.-начальник  фінансового відділу   селищної ради;

Боярський О.В.- начальника  відділу житлово комунального   господарства,архітектури та земельних відносин.

 

 

 

Порядок денний :

1

Про  погодження звіту  про виконання  селищного  бюджету за 2022 рік.

2

Про встановлення  розміру  кошторисної   заробітної  плати при визначенні

вартості  будівництва  об’єктів  за  рахунок  коштів селищного бюджету на 2023 рік.

 

3

«Про встановлення розміру вартості харчування та батьківської плати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Смотрицької селищної ради.

4

Про  внесення  змін до рішення  виконавчого комітету  селищної ради від 29.04.2021року №22 «Про створення комісії  з питань   встановлення  факту отруєння  бджіл на  території  Смотрицької  селищної ради».

5

Про розгляд проєкту  Програми     виконання завдань територіальної оборони для забезпечення відсічі російської агресії на території Хмельницької  області на 2023 рік».

6

Про  внесення змін  до  рішення  виконавчого комітету від 29.03.2022р.№ 23 « Про створення комісії з  формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні  субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні   роботи,   придбання   житла та   приміщень  для розвитку сімейних та інших форм

виховання, наближених до сімейних, забезпечення   житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, осіб з їх числа».

7

Про зміну поштової адреси.

РОЗГЛЯД  ПИТАНЬ :

1.Про  погодження звіту  про виконання  селищного  бюджету за 2022 рік.

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про  погодження звіту  про виконання  селищного  бюджету за 2022 рік».

ВИСТУПИЛИ: Атаманчук О.М.- начальник  фінансового  відділу  селищної  ради.

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про  погодження звіту  про виконання  селищного  бюджету за 2022 рік» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

2.Про встановлення  розміру  кошторисної   заробітної  плати при визначенні

вартості  будівництва  об’єктів  за  рахунок  коштів селищного бюджету на 2023 рік.

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про встановлення  розміру  кошторисної   заробітної  плати при визначенні вартості  будівництва  об’єктів  за  рахунок  коштів селищного бюджету на 2023 рік».

ВИСТУПИЛИ: Боярський О.В.- начальника  відділу житлово  комунального   господарства, архітектури та земельних відносин.

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про встановлення  розміру  кошторисної   заробітної  плати при визначенні вартості  будівництва  об’єктів  за  рахунок  коштів селищного бюджету на 2023 рік» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

 

3.Про встановлення розміру вартості харчування та батьківської плати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Смотрицької селищної ради.

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про встановлення розміру вартості харчування та батьківської плати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Смотрицької селищної ради».

ВИСТУПИЛИ: Білоус Т.В.- начальник    відділу   освіти ,культури,охорони   здоров’я,молоді та спорту селищної ради .

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про встановлення розміру вартості харчування та батьківської плати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Смотрицької селищної ради» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

 

 

4.Про  внесення  змін до рішення  виконавчого комітету  селищної ради від 29.04.2021року №22 «Про створення комісії  з питань   встановлення  факту отруєння  бджіл на  території  Смотрицької  селищної ради».

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про  внесення  змін до рішення  виконавчого комітету  селищної ради від 29.04.2021року №22 «Про створення комісії  з питань   встановлення  факту отруєння  бджіл на  території  Смотрицької  селищної ради».

ВИСТУПИЛИ: Бавровська Л.В.- секретар  виконавчого  комітету  селищної ради.

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про  внесення  змін до рішення  виконавчого комітету  селищної ради від 29.04.2021року №22 «Про створення комісії  з питань   встановлення  факту отруєння  бджіл на  території  Смотрицької  селищної ради» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

 

5.Про розгляд проєкту  Програми     виконання завдань територіальної оборони для забезпечення відсічі російської агресії на території Хмельницької  області на 2023 рік».

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про розгляд проєкту  Програми     виконання завдань територіальної оборони для забезпечення відсічі російської агресії на території Хмельницької  області на 2023 рік».

ВИСТУПИЛИ: Атаманчук О.М.-начальник  фінансового  відділу   селищної  ради.

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про розгляд проєкту  Програми     виконання завдань територіальної оборони для забезпечення відсічі російської агресії на території Хмельницької  області на 2023 рік» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

6.Про  внесення змін  до  рішення  виконавчого комітету від 29.03.2022р.№ 23 « Про створення комісії з  формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні  субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні   роботи,   придбання   житла та   приміщень  для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення   житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, осіб з їх числа».

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про  внесення змін  до  рішення  виконавчого комітету від 29.03.2022р.№ 23 « Про створення комісії з  формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні  субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні   роботи,   придбання   житла та   приміщень  для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення   житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, осіб з їх числа».

ВИСТУПИЛИ: Бавровська Л.В.-секретар виконавчого  комітету селищної  ради.

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про  внесення змін  до  рішення  виконавчого комітету від 29.03.2022р.№ 23 « Про створення комісії з  формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні  субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні   роботи,   придбання   житла та   приміщень  для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення   житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, осіб з їх числа» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

 

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

 

7.Про зміну поштової адреси.

 

СЛУХАЛИ: Ялоху І.С.-селищного  голову  «Про зміну поштової адреси».

ВИСТУПИЛИ: Бавровська Л.В.-секретар виконавчого  комітету селищної  ради.

ВИРІШИЛИ: Проєкт  рішення «Про зміну поштової адреси» затвердити  як  рішення   виконавчого  комітету  селищної  ради.

Результати голосування:

«за» - 9, «проти» -    , «утримались» - ,не голосували-

Рішення   прийнято.

 

 

 

Селищний  голова                                                                                                Ігор ЯЛОХА