Останній дзвінок

  • 820

Сьогодні 25 травня у школах Смотрицької громади пролунав останній дзвінок. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. Для одинадцятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі громади побували представники виконавчого комітету Смотрицької селищної ради.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів. Були цього  дня і нагороди – подяки, грамоти та подарунки кращим із кращих.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!