День працівників освіти

  • 1491

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
     Відбулося таке свято і в Смотричі. В Будинку культури зібралися педагогічні колективи усіх закладів освіти громади, а працівники культури та учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя, пісні, танці та веселі конкурси для вчителів. Чудовий настрій і заряд енергії отримали усі присутні від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. 

Із поздоровленнями до вчителів, вихователів та педагогів-ветеранів звернулися голова Смотрицької селищної ради Пелих Л.П., заступник голови Дунаєвецької РДА Закурдаєв Ю.О., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дунаєвецької РДА Ісакова І.А. Кращі педагоги та вихователі були нагороджені почесними грамотами Смотрицької селищної ради, спільними грамотами профспілкового комітету та селищної ради та цінними подарунками.
     Особливі слова вдячності хочеться висловити усім підприємцям та фермерам, які не залишилися осторонь та допомогли матеріально у проведенні свята


Усім працівникам освіти  хочемо побажати людського щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, натхнення, невтомності у творчому пошуку та оптимізму
Щастя і здоров’я міцного!

Учнів вдячних! 

Чистих світанків,

Сонячних ранків! 

Промінь сонця 

в кожне віконце! 

Ніжної ласки,

Душевної казки, 

Щастя без ліку 

І довгого віку!