Привітання з Днем працівників сільського господарства

  • 2461

Шановні працівники та ветерани сільськогосподарської галузі Смотрицької селищної об’єднаної територіальної громади!

        Від імені виконавчого комітету Смотрицької селищної ради щиро вітаю Вас зі святом – Днем працівника сільського господарства, святом всіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до аграрних справ.

         Відзначення дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба! Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого велика важка праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно       і сумлінно робить свою справу.

       Бажаю всім сільським трудівникам нашої громади міцного здоров’я і людського щастя, хай щедро колосяться врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідного краю та піднесення добробуту всього українського народу. 

      З повагою

      селищний голова                                              Л.П.Пелих