ПОВІДОМЛЕННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ

  • 737

08.02.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ 

ПРЕС-СЛУЖБИ

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ

АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ

 

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

З метою недопущення порушень прав суб’єктів господарювання, передбачених законодавством про захист економічної конкуренції, Антимонопольний комітет України надав відповідне доручення територіальним відділенням Комітету провести дослідження на ринку з розподілу природного газу, зокрема щодо випадків:

1. висування Операторами ГРМ вимог стосовно придбання засобів дистанційної передачі даних у визначеного суб’єкта господарювання та/або виробника з чітко визначеними технічними параметрами;

2. нав’язування Операторами ГРМ певних суб’єктів, що здійснюють розробку робочого проекту з організації та облаштування системи дистанційної передачі даних на комерційному вузлі обліку;

3. монопольного встановлення цін на вказані засоби та на послуги з їх встановлення (монтаж засобів дистанційної передачі даних, налагодження каналів зв’язку і передачі даних та перевірка достовірності переданих (зчитаних) даних до Оператора ГРМ тощо).

У разі наявності інформації про порушення прав суб’єктів господарювання та вчинення подібних дій, пропонуємо звернутися до Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, яке знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану 54, м. Хмельницький, 29001, або надіслати інформацію на електронну адресу: khm@amcu.gov.ua.

За бажанням суб’єктам господарювання забезпечується повна конфіденційність.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.amc.gov.ua

www.amc.gov.ua/amku/control/khm/uk/index

Прес-служба

Хмельницького обласного територіального відділення

Антимонопольного комітету України

вул. Героїв Майдану, 54, м. Хмельницький

тел/факс: 0382 – 742-001

 

e-mail: khm@amcu.gov.ua