Святковий концерт у Смотрицькому Будинку культури

  • 820

       Недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає, природа починає прокидатись. Як починається буяння природи – перші квіти соромливо тягнуться до перших сонячних променів, розпускаються бруньки на деревах, так само буяє весною і жіноча краса. Свято 8 Березня завжди асоціюється з весною, ніжністю, красою та теплом, але найбільше - з жіночою красою та витонченністю.

07 березня у Смотрицькому Будинку культури  відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному Жіночому Дню – 8 Березня.

Першою привітала усіх присутніх представниць прекрасної статі селищний голова Людмила Пелих. Продовжили естафету привітань заступники селищного голови Петров В.В. та Пекарський О.В., депутати селищної ради Білий О.А. та Бомк Й.В., а також директор Смотрицького ліцею ім.М.Смотрицького Глевич Л.П. 

Участь у святковому концерті брали представники усіх сіл, що входять до складу Смотрицької громади. Своїми чудовими виступами, своєю емоційністю виконання, артистам  вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, слухачі насолоджувалися чудовим співом та танцями, а після кожного виступу щедро нагороджували  артистів оплесками.

З гарним настроєм та квітами жінки залишали Будинок культури після концерту.