Оголошується конкурс на створення офіційної символіки Смотрицької селищної ради.

  • 744

25.03.2019 року відбулося засідання комісії, про оголошення конкурсу на створення офіційної символіки Смотрицької селищної ради. Організатором конкурсу є виконавчий комітет Смотрицької селищної ради. Конкурс проводиться в 5 етапів. З 21.03.2019 року розпочався 1 етап конкурсу – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт. Заявки приймаються по 22.04.2019 року.

                               Вимоги до конкурсних робіт.

   Ескіз герба Смотрицької обєднаної територіальної громади повинен бути виконаний на аркуші паперу А4.Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і компютерна графіка. Ескіз має відображати характерні особливості населених пунктів громади, містити малюнки, або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати села громади серед інших населених пунктів.

   Ескіз прапора Смотрицької обєднаної територіальної громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і компютерна графіка. На ескізі прапора має бути розміщений герб, або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

   Текст гімну має бути написаний українською мовою. Текст має бути покладений на музику та поданий у вигляді нотного запису. Текст і музика гімну повинні відображати історичну і культурну спадщину, звичаї і традиції громади, прагнення його мешканців жити в незалежній Українській державі.Текст і музика мають бути авторськими і не містити плагіату.

Пропозиції приймаються відділом «Освіти,охорони здоровя,культури,молоді та спорту і соціального захисту населення».