Кам’янець-Подільська місцева прокуратура повідомляє

  • 565

Розгляд звернень громадян місцевою прокуратурою


 

Упродовж 2019 року у Кам’янець-Подільську місцеву прокуратуру (по Дунаєвецькому району) надійшло 61 звернення, що на 40% менше у порівнянні з попереднім роком.

Вирішено 17 звернень, що втричі менше у порівнянні з 2018 роком, однак задоволених звернень не було (у 2018 році – задоволено 1 звернення).

Крім того, у 2019 році відповідно до вимог Законів України «Про звернення громадян», «Про прокуратуру» та галузевих наказів Генерального прокурора 70 % звернень спрямовано для вирішення до органів державної влади, контролю та інших установ. У 2018 році за належністю направлено 50% звернень від загальної кількості.

Усі скарги та заяви громадян розглядались у встановлені законом строки. Випадків продовження строків розгляду звернень не було.

Прийняті прокуратурою рішення за результатами розгляду звернень до суду не оскаржувались.

       Випадків задоволення звернень з числа повторних не було.

       На особистому прийомі  прийнято 27 звернень громадян (у 2018 році -31).

       Питання, з якими звертались громадяни на особистому прийомі, стосувались питань досудового розслідування, а також питань, вирішення яких не відноситься до повноважень органів прокуратури

        У 2019 році, які і в 2018 році, запити на інформацію відповідно до  Закону України «Про доступ до публічної інформації» до місцевої прокуратури не надходили та не розглядались.

 

За матеріалами Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури