Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Смотрицького ліцею ім..М.Смотрицького Смотрицької селищної ради.

  • 466

14 серпня 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної  посади директора Смотрицького ліцею ім..М.Смотрицького Смотрицької селищної ради.

На засіданні члени конкурсної комісії розглянули питання:

1.Про дотримання норм Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Смотрицької селищної ради, затвердженого рішенням  двадцять восьмої сесії  селищної ради VII скликання від 08.07.2020р. №6-28/2020р .

2.Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на посаду керівника Смотрицького ліцею ім..М.Смотрицького Смотрицької селищної ради та допуск/недопуск їх до етапів конкурсного відбору.

 3.Про делегування представників від конкурсної комісії для ознайомлення кандидатів із закладом  освіти.

4.Про затвердження дати та часу проведення етапів конкурсного відбору та встановлення тривалості проведення тестування на посаду керівника Смотрицького ліцею ім..М.Смотрицького Смотрицької селищної ради.                                                        

5.Про розгляд і затвердження тестових та ситуаційних завдань для перевірки професійних компетентностей та їх оцінювання.                                                                                 

Подано всього 1 заява. До наступного етапу конкурсу допущено 1 конкурсанта, а саме: Глевича Леонтія Петровича.

Наступні етапи конкурсу:

– 21.08.2020 року о 10:00 І етап конкурсного відбору на посаду керівника Смотрицького ліцею ім..М.Смотрицького Смотрицької селищної ради (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційного завдання).

– 21.08.2020 року о 11:30 ІІ етап конкурсного відбору на посаду керівника Смотрицького ліцею ім..М.Смотрицького Смотрицької селищної ради (презентація програми розвитку закладу освіти і надання відповідей на запитання членів комісії).