1 вересня - День Знань

  • 588

Дорогі учні!

Шановні  вчителі та батьки!

Сердечно  вітаю всіх з початком нового навчального року і Днем знань!

1 вересня – це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

Цього дня у нашій громаді вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань 71 школярик. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовженням навчання у вищих навчальних закладах.

Усім, хто в цей день прийшов до школи набувати  знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих та надійних друзів.

Прийміть найщиріші вітання усі, хто навчається і навчає! Нехай сторицею окупляться труди вчителів, хай тільки радість приносять діти та вдячні учні. А школярам – оптимізму, добра, удачі, успіхів і впевненості у своїх силах.

 

https://youtu.be/Ry4zCuA3Vv0 - Привітання голови громади