КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА МІСЦЕВА ПРОКУРАТУРА ПОВІДОМЛЯЄ

  • 485

До 3 років ув’язнення засуджено місцевого жителя за крадіжки                             зі столярних цехів на території міста Дунаївці

 

Прокурорами Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Дунаєвецького району у вчиненні умисних крадіжок з приміщень підприємств на території міста.

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що у квітні цього року місцевий житель вирішив нажитися за рахунок чужого майна та викрав електроінструменти, зброю, гроші, інші побутові речі  загальною вартістю близько 40 тис грн.

При цьому, потерпілими стали колеги та знайомі,  а речі зловмисник викрадав із приміщень у яких неодноразово бував раніше. В подальшому викрадені речі молодик реалізовував через систему ломбардів міста Хмельницький.

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення).

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 3 років  позбавлення волі.