Дунаєвецька ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує

  • 595

Дунаєвецька ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує

 

 

    Наступає термін подання річної звітності за 2020 рік.

         Реалії сьогодення зумовлюють розвиток та впровадження у практику нових форм комунікацій щодо запровадження електронного документообігу.

Так, електронне звітування – це найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. Подача електронної звітності має багато суттєвих переваг для платників податків: мінімальні затрати часу на заповнення звітності; формування та надсилання звітності за допомогою спеціальних програм; подання звітності всього за декілька хвилин з будь-якого місця, де є доступ до мережі інтернет;  вибір часу подачі звітності, зручного для вас; економія часу, не потрібно кудись їхати, простоювати в чергах; гарантія перевірки звітності на наявність арифметичних помилок; підтвердження доставки звітності; постійне оновлення версій документів звітності, згідно змін у законодавстві; уникнення потреби зберігання паперових копій поданої звітності; автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та ін.; подана в електронному вигляді звітність  надійно зашифрована, захищена від несанкціонованих переглядів та втручань.

Електронний цифровий підпис кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів. Наразі це: Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг (КНЕДП) Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 12. тел. 72-07-58, м.Кам»янець-Подільський , вул. Огієнка ,74), АЦСК АТ «КБ «Приватбанк», АЦСК ПАТ «УкрСиббанк», ТОВ «Центр сертифікації ключів «Україна», АЦСК АТ «Ощадбанк», КНЕДП «Казначейство», КНЕДП «Дія» та ін.

Подаючи звітність в електронному вигляді, платники позбавлять себе потенційних ризиків зараження на COVID-19.

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до ДПІ за телефоном: 0-38-58-34-5-48 , та до  ДПС за  телефоном: 0-800-501-007 (напрямок «0»)