За збут наркотиків жителя м. Дунаївці засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі

  • 518

За збут наркотиків жителя м. Дунаївці засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі

Facebook Twitter

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура довела у суді вину 25-річного мешканця м. Дунаївці у вчиненні збуту особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу.

Місцевою прокуратурою під час досудового розслідування зафіксовано та у суді доведено неодноразові факти незаконного збуту особливо-небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

У серпні 2020 року під час чергової спроби продажу наркотичної речовини, обіг якої обмежений, зловмисника було викрито та затримано «на гарячому».

Так у суді стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (збут особливо-небезпечного наркотичного засобу) КК України.

Вироком Кам’янець-Подільським міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 6 місяців із конфіскацією належного йому на праві власності майна.

Крім того, у поточному році це вже не перший вирок, яким засуджено за вчинення вказаного злочину, на початку року також було засуджено 29 річного жителя м. Дунаївці до 3 років 6 місяців із застосуванням конфіскації майна.