Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

  • 1055

Покарана за крадіжку

 

У грудні 2020 року в вечірній час, місцевий житель, будучи раніше неодноразово судимим за корисливі злочини, з метою заволодіння чужим майном та особистого незаконного збагачення, усвідомлюючи протиправний та суспільно небезпечний характер своїх дій, розбивши віконне скло та відчинивши з середини вікно, проник в приміщення житлового будинку потерпілого, звідки таємно викрав електричну плитку, електричну піч, оприскувач, обігрівач та телевізор.

За вказаним фактом було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів, що підтверджували вину чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка вчинена повторно з проникненням в житло) Кримінального кодексу України, та й сам засуджений, усвідомивши вчинене, не лише зізнався у крадіжці, а й повернув потерпілому викрадені речі.

За підтримання публічного обвинувачення в суді місцевої прокуратури місцевого жителя засуджено вироком Дунаєвецького районного суду за ч.3 ст.185 ст.71 Кримінального кодексу України до 4 років позбавлення волі.

 

За матеріалами Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури