Протокол ТЕБ Смотрицької селищної ради

  • 1137

Фото без опису                              

 

 

 

УКРАЇНА

СМОТРИцька СЕЛИЩНа  рада

К О М І С І Я

з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

смт Смотрич , вул. Героїв Небесної Сотні, буд. 8,  Хмельницька область, індекс  32423,

тел. 03858-21034, 04406584@mail.gov.ua                                                             код ЄДРПОУ                          

        

 П Р О Т О К О Л    № 2

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій Смотрицької селищної ради.

 

26 березня  2020 року.                                                                                смт.Смотрич

 

Головував: заступник голови комісії – заступник селищного голови Пекарський О.В.

Присутні: члени комісії та старости сіл – 12 чоловік.

Запрошені: 3 чоловіки.

 

П О Р Я Д О К      Д Е Н Н И Й:

1. Про заходи запобігання занесенню та поширенню на території Смотрицької селищної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

Комісія вирішила:

У зв’язку із значним ростом захворюваності на COVID-19 на території громади, на виконання рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрацції ( протокол №6 від 26.03.2021 року)

 

1. З 29.03.2021 року заборонити на території громади:

    1. Всі масові (розважальні, спортивні, соціальні, рекламні та інші)  заходи, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови отримання учасниками таких заходів та здійснення обов’язково щоденного контролю за станом здоров’я учасників
    2. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), після 2200 години вечора, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
    3. Роботу закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 2200 годин до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.
    4. Приймання відвідувачів у спортивних залах та фітнес центрах, крім спортсменів  національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.
    5. Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів крім роботи авто концертів, авто кінотеатрів, історико-культурних заповідників, суб’єктів господарювання пов’язаних з виробництвом аудіовізуальних творів, зокрема здійснення кіно- та відео зйомки, за умови обмеження доступу до місця зйомки (знімального майданчика) сторонніх осіб та використання персоналом (крім акторів під час знімального процесу), залученим до виробництва аудіовізуального твору, засобів індивідуального захисту, що закривають ніс та рот.
    6. Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім закладів дошкільної освіти.

Термін: до 12.04.2021 року.

 

2. Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, крім установ та закладів, які надають фінансові, банківські та житлово-комунальні послуги, забезпечують охорону здоров’я, здійснюють продовольче забезпечення, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв'язок та комунікації, забезпечують функціонування інфраструктури, транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, встановити для працівників режим дистанційної (надомної) роботи.

                                                                                       Термін: до 12.04.2021 року.

 

3. Поліцейському громади, мобільній оперативній групі оперативного штабу громади:

3.1. Посилити контроль за самоізоляцією контактних осіб, в т.ч. осіб, які прибули із-за  кордону.

3.2. Посилити поточний контроль на вулицях, у парках інших громадських місцях за дотриманням протиепідемічних заходів, проводити вибіркову перевірку документів, що посвідчують особу, перевірку дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на продовольчих ринках та ринках непродовольчої групи товарів, об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів, аптеках тощо.

                                                                                 Термін: протягом карантину.

 

4.  Головному лікареві Смотрицького ПМСД:

4.1. Забезпечити надання до Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації письмових згод або відмов  медичних працівників від щеплень підпорядкованих колективів.

Термін: до 31.03.2021 року.

4.2. Активізувати роз’яснювальну роботу з важливості вакцинопрофілактики.

Термін: Постійно

4.3. Забезпечити щоденний контроль за плануванням роботи з вакцинації відповідно до закріплених територій, кількості бажаючих щепитись з числа підлягаючого контингенту та раціонального використання вакцини.

                                                                                                       Термін: Постійно.

 

 

Заступник голови комісії –

заступник селищного голови                                                                      О.Пекарський

 

Секретар комісії –

фахівець з питань ЦЗ та НС

Смотрицької селищної  ради                                                                         В.Попадюк