З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

  • 1394


День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбутнє України. Минуле має вселяти мудрість та гордість. Майбутнє повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень та вселяти надію на здійснення мрій.
         У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. 
Тож зичимо усім спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. 
Нехай же справдяться всі мрії та сподівання, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України! Кожному з вас я бажаю незламної віри в її щасливу долю!
Міцній Україно, процвітай! Нехай щасливим буде твій народ, незалежна – ти! Не забувай гордою ходою завжди йди вперед! Нехай розвіє вітер над тобою хмари грозові, чорні, як ніч. Нехай мир буде, радість і спокій, а біди і печалі нехай йдуть геть!

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!