Рішення селищної ради №16-32 /2023 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду які розташовані в межах та за межами населених пунктів Смотрицької селищної ради»

  • 34
Скликання: VIII
Сесія / комісія: 32
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 09.03.2023
Автор: Бавровська Л.В.
Номер документу: 16-32 /2023
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду які розташовані в межах та за межами населених пунктів Смотрицької селищної ради

СМОТРИЦЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

VIІI  скликання

 

 РІШЕННЯ

 

ТРИДЦЯТЬ ДРУГОЇ  СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

 

09  березня 2023 р.                                    Смотрич                                          № 16-32 /2023

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду які розташовані в межах та за межами населених пунктів Смотрицької селищної ради

 

           Розглянувши клопотання директора Дунаєвецького РЕМ Івасика О. П. ,керуючись статтею 26 Закону України « Про  місцеве самоврядування в Україні»,   статтями 12, 22, 33, 116, 118, 121, 125, 126  Земельного Кодексу України, відповідно до Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» № 1423,  селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Акціонерному товаристві «Хмельницькобленерго», Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,1100 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії – обслуговування ПС-35 кВ  «Смотрич», землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення із земель комунальної власності, яка розташована за межами населеного пункту смт. Смотрич, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

2. Надати Акціонерному товаристві «Хмельницькобленерго», Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0052 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії – обслуговування ПЛ-10 кВ №71 ПС -35/10 «Балинівка»-7 опор, землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення із земель комунальної власності, яка розташована в межах населеного пункту с. Балинівка, вул. Партизанів Підпільників, Смотрицької селищної ради, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

3. Надати Акціонерному товаристві «Хмельницькобленерго», Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0036 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії – обслуговування ЩТП-704, землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення із земель комунальної власності, яка розташована в межах населеного пункту с. Балинівка, вул. Партизанів Підпільників, Смотрицької селищної ради, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

4. Надати Акціонерному товаристві «Хмельницькобленерго», Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0108 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії – обслуговування ПЛ-10 кВ №31-15 опор, землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення із земель комунальної власності, яка розташована в межах населеного пункту с. Рудка, вул. Центральна, Смотрицької селищної ради, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

5. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд сесії селищної ради для прийняття відповідного рішення.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії Масловська М.).

 

Селищний голова                                                                                                      Ігор ЯЛОХА