Рішення селищної ради №6 -33 /2023 «Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди»

  • 30
Скликання: VIII
Сесія / комісія: 33
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 26.04.2023
Автор: Бавровська Л.В.
Номер документу: 6 -33 /2023
Назва документу: Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди

СМОТРИЦЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

VIІI  скликання

 

РІШЕННЯ

 

ТРИДЦЯТЬ ТРЕТЬОЇ ПОЗАЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

 

26 квітня 2023 р.                                              Смотрич                                    № 6-33 /2023

 

 

 

Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди

 

 

 

         Відповідно до статей 12, 93, 96, 122, 123, 124 Земельного кодексу  України, статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про оренду землі», розглянувши клопотання ТОВ «Агроснаб - АВ» про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди, розташованої в межах населеного пункту с. Балинівка, Смотрицької селищної територіальної громади, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати ТОВ «Агроснаб -АВ» земельну ділянку, яка розташована в межах населеного пункту с. Балинівка, Смотрицької   селищної територіальної громади площею 1,5300 га, за рахунок земель комунальної власності, вид угідь – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, кадастровий номер 6821880300:04:017:0013 в оренду терміном на 5 (п’ять) років, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з розміром орендної плати 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

2. Встановити, що нарахування орендної плати, яку буде сплачувати орендар починається з моменту підписання договору оренди.

3. Уповноважити селищного голову Ялоху Ігоря Станіславовича в установленому порядку відповідно до законодавства укласти договір оренди земельної ділянки із  ТОВ «Агроснаб-АВ» на умовах, визначених в п.1, п.2.

4. ТОВ «Агроснаб-АБ» забезпечити використання зазначеної земельної ділянки відповідно до її цільового призначення та умов договору оренди.

5. ТОВ «Агроснаб-АБ» здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку, яка розташована в межах населеного пункту с. Балинівка, Смотрицької об’єднаної територіальної громади площею 1,5300 га за рахунок земель комунальної власності, вид угідь – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості кадастровий номер 6821880300:04:017:0013, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії Масловська М.).

 

 

 

Селищний голова                                                                                                       Ігор ЯЛОХА