Рішення селищної ради №14 -34/2023 «Про передачу гр. Бачинському А. Н. у власність земельної ділянки, яка розташована в межах населеного пункту смт. Смотрич»

  • 24
Скликання: VIII
Сесія / комісія: 34
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 09.05.2023
Автор: Бавровська Л.В.
Номер документу: 14 -34/2023
Назва документу: Про передачу гр. Бачинському А. Н. у власність земельної ділянки, яка розташована в межах населеного пункту смт. Смотрич

СМОТРИЦЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

VIІI  скликання

 

                                                                      РІШЕННЯ

 

ТРИДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТОЇ  ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

 

9 травня  2023 р.                                              Смотрич                                    № 14-34/2023

 

 

Про передачу гр. Бачинському А. Н. у власність земельну ділянку, яка розташована в межах населеного пункту смт. Смотрич

 

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі статтей 12, 22, 33, 116,118,121,125,126, 186 Земельного Кодексу України, відповідно до Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Бачинського А. Н. та додані документи, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови, гр. Бачинського Анатолія Нестеровича, яка розташована  в  межах  населеного пункту смт. Смотрич, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

2.Передати гр. Бачинському Анатолію Нестеровичу, зареєстрований за адресою вул. Широка, буд.**, смт. Смотрич, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області земельну ділянку у власність площею 0,0397 га, кадастровий номер 6821855700:01:032:0009, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови, яка розташована в межах населеного пункту смт. Смотрич, вул. Широка, буд.**,  Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області.

3. Гр. Бачинському А. Н. оформити, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», право власності на земельну ділянку.

4. Внести зміни в земельно-облікові документи.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії Масловська М.).

 

           

 

Селищний голова                                                                                                           Ігор ЯЛОХА