Відзначення Дня Державного Прапора та Незалежності України в Смотрицькій ОТГ

  • 1125

Сьогодні, напередодні Дня Незалежності, вся країна відзначає свято вшанування одного з трьох символів нашої держави – Державного Прапора України.

У Смотрицькому Будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Дню Державного Прапора України та 27-й річниці Незалежності України. Розпочався концерт нетрадиційно – з міні-фільму про села Смотрицької ОТГ, адже цього року вперше відзначаємо День Незалежності у складі громади. Кожен в.о. старости мав можливість привітати жителів громади з екрану.

«Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи. Але цей урок повинен загартувати нас і зробити ще сильнішими. Кожному з нас варто пам’ятати, якого ми славного роду.

Тому найперше я бажаю всім нам миру і перемоги. міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.» - з такими  словами привітання виступила голова Смотрицької ОТГ Пелих Л.П.

Після внесення державного прапора та гімну для присутніх виступили вокальні та танцювальні колективи.