ПРО БЕЗПЕКУ ПРАЦІ В НЕСПОКІЙНИЙ ВОЄННИЙ ЧАС

  • 1322

 

    Вісім років озброєного конфлікту і півроку повномасштабної війни перетворили Україну на одну з найбільш замінованих країн світу. Відступаючи на півночі і сході країни, війська рф замінували територію, житлові та промислові будівлі українців. Масштабне руйнування інфраструктури та промисловості потребує  неабияких зусиль і ресурсів. Про відновлення інфраструктури та будівництво після війни потрібно думати вже сьогодні.

    Задля  зниження ризиків  загибелі та травмування працівників внаслідок бойових дій, фахівці з консалтингу в галузі охорони праці проводять консультаційні роботи для керівництва компаній наших клієнтів щодо вимог законодавства з питань охорони праці  в умовах дії воєнного стану та навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях для збереження життя і здоров’я під час виконання трудових обов’язків. Разом вчимося та находимо рішення як захищати працівників під час дії воєнного стану в Україні, як ефективно забезпечити їх усіма необхідними засобами тощо.

Вже нині, під час війни українські фахівці з охорони праці взаємодіють з Європейською агенцією з питань професійної безпеки та здоров’я, з якими вивчають та аналізують ефективність наявних міжнародних систем охорони праці, при допомозі яких ми зможемо відокремити  все найкраще з передового досвіду та втілити повною мірою у сфері безпеки праці в нашій країні.

    Ми переконані, що Україну чекає велике майбутнє та процвітання, що супроводжуватиметься тільки безпечною працею для кожного з нас.

 

 

 

 

Страховий експерт з охорони праці

Дунаєвецького відділення УВД ФССУ

В Хмельницькій області                                     В.Чаплінський