Обгрунтування закупівлі м'яса

  • 114

Фото без опису

 

СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик  , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

 Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 М’ясо

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Місцезнаходження замовника: 32423, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, смт. Смотрич, вул. Героїв Небесної сотні 8Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 41599050

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 М’ясо

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни пропозиції , UA-2024-02-07-008104-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 140 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах ( ліцеям, гімназіям, дошкільним закладам освіти) залишків продуктів харчування,  використанням м’яса    по нормам харчування , збільшенням кількості дітей пільгових категорій  та згідно з діючими ринковими цінами.  

Розмір бюджетного призначення: 140 000,00 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом.

Загальна вартість згідно процедури Запит (ціни) пропозицій 136 000,00 грн

Розрахунок потреби на м'ясо  на І півріччя 2024 року підтверджений розрахунками  спеціаліста фінансового відділу, клопотанням начальника відділу освіти, виходячи з основних виробничих показників:

— фактичних видатків на харчування  у 2023 році ;

— забезпечення суворого режиму економії бюджетних коштів  у плановому періоді;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на харчування (зокрема на м'ясо)  з бюджету протягом бюджетного періоду.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання – з періоду укладання  договору  по 30.06. 2024 р.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати наступним вимогам:

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Місце поставки товару:

Україна, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, навчальні заклади (ліцеї, гімназії , дошкільні заклади освіти).

Найменування товару: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 М’ясо

 

Предмет закупівлі

Опис окремих частин предмета закупівлі, технічні , якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість  товару

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Частина: м’якоть без кістки свинна Відповідність стандарту:ДСТУ 4590 Термічний стан: охолоджена

 

кг

400

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Частина: філе  Термічний стан: охолоджене, Відповідність стандарту: ДСТУ 3143 Наявність кісток: ні,  Наявність шкіри: ні

кг

400

 

 

 

Уповноважена особа                                                             Наталія КИСЕЛЮК