Обгрунтування закупівлі м'яса
СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 М’ясо
(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування замовника: СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Місцезнаходження замовника: 32423, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, смт. Смотрич, вул. Героїв Небесної сотні 8Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 41599050
Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 М’ясо
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни пропозиції , UA-2024-02-07-008104-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 140 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом по навчальних закладах ( ліцеям, гімназіям, дошкільним закладам освіти) залишків продуктів харчування, використанням м’яса по нормам харчування , збільшенням кількості дітей пільгових категорій та згідно з діючими ринковими цінами.
Розмір бюджетного призначення: 140 000,00 грн. з ПДВ згідно з кошторисом.
Загальна вартість згідно процедури Запит (ціни) пропозицій 136 000,00 грн
Розрахунок потреби на м'ясо на І півріччя 2024 року підтверджений розрахунками спеціаліста фінансового відділу, клопотанням начальника відділу освіти, виходячи з основних виробничих показників:
— фактичних видатків на харчування у 2023 році ;
— забезпечення суворого режиму економії бюджетних коштів у плановому періоді;
— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на харчування (зокрема на м'ясо) з бюджету протягом бюджетного періоду.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Термін постачання – з періоду укладання договору по 30.06. 2024 р.
Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати наступним вимогам:
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Місце поставки товару: |
Україна, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, навчальні заклади (ліцеї, гімназії , дошкільні заклади освіти).
Найменування товару: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 М’ясо
Предмет закупівлі |
Опис окремих частин предмета закупівлі, технічні , якісні характеристики |
Одиниця виміру |
Кількість товару |
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг |
Частина: м’якоть без кістки свинна Відповідність стандарту:ДСТУ 4590 Термічний стан: охолоджена
|
кг |
400 |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг |
Частина: філе Термічний стан: охолоджене, Відповідність стандарту: ДСТУ 3143 Наявність кісток: ні, Наявність шкіри: ні |
кг |
400 |
Уповноважена особа Наталія КИСЕЛЮК