Повідомлення про застосування засобів захисту рослин

  • 19

Фото без опису

Фото без опису

Оскільки цього разу компанія, мабуть, вирішила, що всі мешканці громади вже вивчили англійську :) - надаємо переклад:

 

Повідомлення про застосування засобів захисту рослин
Суб'єкт господарювання: "МРІЯ ФАРМІНГ ПОДІЛЛЯ, ТОВ"
Місцева громада: Смотрицька селищна ОТГ
Адміністративна рада: Криничанська
Населений пункт: Кам'янець-Подільський район, Хмельницька обл., Поділля

З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями, а також відповідно до положень нормативних документів, що регламентують застосування пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія "Континенталь Фармерс Груп" інформує Вас про технологічні операції з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях (Додаток 2) відповідно до зазначеного графіку
(Додаток 1)
Для SMS-інформування рекомендуємо зареєструватися на "Карті бджоляра" - .
https://honey.cfg.com.ua/

ВАЖЛИВО: Компанія використовує в якості засобів захисту рослин тільки зареєстровані препарати, які дозволені на території України, в нормах та умовах відповідно до чинного законодавства, зокрема - відповідно до чинного законодавства, зокрема - відповідно до ст. 21 Закону України "Про захист рослин", ст. 11 Закону України "Про пестициди", ст. 11 Закону України "Про рослинництво", ст. 11 Закону України "Про пестициди",11 Закону України "Про пестициди і агрохімікати" та ст. ст. 30, 37-40 Закону України "Про бджільництво".
У разі несприятливих погодних умов терміни можуть бути перенесені на найближчу можливу дату проведення технологічних операцій. Про це ви будете проінформовані додатково.

Відповідно до "Інструкції з попередження та встановлення фактів отруєння бджіл засобами захисту рослин", затвердженої наказом Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України № 338 від 02.19.2021 р. та сільського господарства України № 338 від 02.19.2021 р., просимо Вас довести зміст цього до відома власників пасік шляхом опублікування на офіційному сайті
місцевого самоврядування, у місцевих засобах масової інформації або шляхом попереднього оголошення по місцевому радіо та/або телебаченні, а також надіславши його особистим повідомленням телефоном або електронною поштою на адресу адресу, вказану під час реєстрації або переїзду пасіки.
З повагою, "Континентальна фермерська група".
Гаряча лінія 0 800 508 805

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші оголошення

Всі оголошення