Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.01.2024 № 8 «Про організацію суспільно корисних (громадських) робіт в умовах воєнного стану на території Смотрицької селищної територіальної громади»

  • 27

Фото без опису

 

СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

19 березня 2024 р.                                  Смотрич                                                         № 28

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.01.2024

№ 8 «Про організацію суспільно корисних (громадських) робіт в умовах воєнного стану на території Смотрицької селищної територіальної громади»

 

 

     Керуючись підпунктом 7 пункту «б» частини першої статті 34, статтею 40, частиною першою статті 52 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимоги указів Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 « про введення воєнного стану в Україні» ,від 14 березня 2022 року №133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», відповідно до статей 3,4,8,15 Закону України « Про правовий режим воєнного стану», статті 22 Закону України « Про зайнятість населення», Постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року №753 «Про затвердження Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану» (зі змінами),(далі-Порядок), розпорядження Хмельницької обласної військової адміністрації від 12.01.202 №15/2024-р « Про заходи щодо організації в області суспільно корисних (громадських) робіт» та з метою організації залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, що виконуються під час запровадження трудової повинності та регулювання питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до виконання вищевказаних робіт, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Внести зміни до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.01.2024

№ 8 «Про організацію суспільно корисних (громадських) робіт в умовах воєнного стану на території Смотрицької селищної територіальної громади», а саме :

- додаток 1 до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.01.2024

№ 8 «Про організацію суспільно корисних (громадських) робіт в умовах воєнного стану н території Смотрицької селищної територіальної громади», з урахуванням внесених змін, викласти у новій редакції відповідно до даного рішення (додається).

2. Загальному відділу Смотрицької селищної ради довести дане рішення до відома населення шляхом оприлюднення на офіційному сайті селищної ради у відповідності до вимог законодавства.

3.Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

Селищний голова                                                                                              Ігор ЯЛОХА

 

 

 

                                                                                                         Додаток 1

                                                                                    до рішення

                                                                                                     виконавчого комітету

   від 25.01.2024 року № 8

                                                                                        нова редакція

                                                                                                 від 19.03.2024 року

 

 

Перелік

видів суспільно корисних (громадських) робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, до виконання яких залучаються працездатні особи на території Смотрицької селищної територіальної громади

 

1.Ремонтно-відновлювальні роботи, насамперед роботи, що виконуються на об’єктах

 забезпечення життєдіяльності, в тому числі для ВПО.

2.Будівництво та підтримання у готовності захисних споруд цивільного захисту, швидко споруджуваних захисних споруд цивільного захисту, створення найпростіших укриттів, протиповеневих, протизсувних та інших інженерних споруд спеціального призначення, пристосування існуючих наземних або підземних приміщень під найпростіші укриття.

3. Ремонтні та підсобні роботи з будівництва житлових приміщень, у тому числі для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

4.Вантажно-розвантажувальні роботи.

5.Виготовлення маскувальних сіток.

6.Фасування гуманітарної допомоги.

7.Надання допомоги населенню, насамперед особам з інвалідністю, дітям. громадянам похилого віку, хворим та іншим особам, які не мають можливості самостійно протидіяти несприятливим факторам техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану.

8.Роботи із забезпечення сталого функціонування об‘єктів підвищеної безпеки на випадок надзвичайних ситуацій

9.Інші роботи, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам громад та є необхідними для забезпечення стабільної життєдіяльності населення в особливий період.

10. Роботи виконання, яких спрямовано на задоволення потреб ЗСУ та інших військових формувань та сил цивільного захисту.

 

 

 

Секретар виконавчого комітету                                                     Людмила БАВРОВСЬКА

 

 

 

 

Інші оголошення

Всі оголошення