Generation+ - річна освітня програма з системної профорієнтації для підлітків

  • 186

Фото без опису

Фонд Generation+ уже 5 років підтримує молодь України та має представництва в багатьох містах. Мета Фонду - розвивати культуру системної профорієнтації та усвідомленого вибору професії серед молоді , надаючи їй необхідні знання, навички та ресурси задля переходу молоді у доросле життя більш усвідомленими та впевненими.

Візія Фонду – залучати молодь та підлітків до активної участі у демократичному та економічному розвитку України, забезпечуючи якісні можливості та засоби задля розвитку майбутнього. Місія фонду – підтримати молодь та підлітків у процесі переходу до дорослого та усвідомленого життя, надавши фаховий супровід , необхідні знання, навички та інструменти задля свідомого вибору кар’єрного шляху і процесу самореалізації.

 Generation+ - річна освітня програма з системної профорієнтації для підлітків 14-17 років, що надає комплексну підтримку дітей на етапі переходу в доросле життя.

Програма складається з щотижневих тренінгів, зустрічей з фаховими експертами із різних галузей, екскурсій в компанії, короткого стажування в компанії, створення проектів та роботи в команді. Окрім цього, діти також отримають психологічний супровід та можливість створити власні сценарії та алгоритми успіху через професійну орієнтацію та розвиток кар'єри.

Цього року вперше проводиться  програма оff-line у Хмельницькому протягом жовтня 2023 — червня 2024 року і запрошуються мотивовані підлітки та молодь стати її учасниками. Цільова аудиторія - підлітки 13-17 років з уразливих категорій:

- діти з числа сиріт під опікою;

- діти та молодь з числа ВПО;

- діти з особливими потребами;

- діти з ДБСТ (будинки сімейного типу);

 - діти, що втратили одного з батьків,

 - діти захисників та захисниць України.

Заняття проводяться щотижня, по неділях з 11:00 до 15:00 год. дня. Перш ніж приєднатися до спільноти замотивованих людей, дітям та молоді потрібно пройти кілька етапів:

Етап 1. Заповнення анкети — до 12 жовтня о 12:00 год. дня.

Етап 2. Співбесіда у Zoom.

Участь у програмі повністю безкоштовна. Аби прийняти участь, потрібно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/ycp6wf33MKYCJqw88

Фото без опису