Рішення селищної ради №13-49/2024 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості переданої в постійне користування»

  • 5
Скликання: VIII
Сесія / комісія: 49
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 04.10.2024
Автор: Бавровська Л.В.
Номер документу: 13-49/2024
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості переданої в постійне користування

СМОТРИЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

VIІI  скликання

РІШЕННЯ

 

СОРОК  ДЕВ’ЯТОЇ ПОЗАЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ  СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

 

04   жовтня 2024 року                                Смотрич                                      № 13-49/2024

 

Про  надання дозволу  на   розроблення

технічної  документації  із землеустрою

щодо  встановлення  (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі на місцевості

переданої в постійне користування  

   

                      Розглянувши клопотання голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває на праві  постійного користування в обласній раді (код ЄДРПОУ 00022651),  з  метою  виправлення помилок у відомостях про земельну ділянку щодо меж, відхилення у значеннях координат поворотних точок меж об’єкту від значень, що відповідають їх фактичному місцю розташування в натурі (на місцевості), керуючись ст. 144 Конституції України, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 3, 12, 39, 92, 122, 186 Земельного кодексу України, ч. 3 ст. 138 “Порядку ведення Державного земельного кадастру” затвердженого КМУ  від 17.10.2012 р. № 1051, ч. 5 ст. 37  Закону України “Про Державний земельний кадастр”, п. 27 Розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України “Про землеустрій”,  враховуючи пропозиції спільного засідання постійних комісій від   04.10.2024 р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Надати дозвіл Хмельницькій обласній раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею 0,5183 га, кадастровий номер 6821855700:00:007:0031 (код згідно КВЦПЗД - 03.03, категорія земель - землі житлової та громадської забудови), яка розташована за адресою: вул. **********, селище Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

2. Рекомендувати  Хмельницькій обласній раді замовити розроблення документації із землеустрою відповідно до затверджених в установленому законом порядку норм і правил у сфері землеустрою.

3. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження до сесії селищної ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу житлово-комунальних послуг, архітектури та земельних відносин (Віктора Роземборського) та постійну комісію з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії Марія Масловська).

 

Селищний голова                                                                                                   Ігор ЯЛОХА