Обгрунтування закупівлі Овочі

  • 114

Фото без опису

 

СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик  , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246

за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: СМОТРИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Місцезнаходження замовника: 32423, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, смт. Смотрич, вул. Героїв Небесної сотні 8Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 41599050

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246 за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни пропозиції , UA-2024-08-14-008103-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 83 800,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах ( ліцеям, гімназіям, дошкільним закладам освіти) залишків продуктів харчування,  використанням овочів та фруктів по нормам харчування , збільшенням кількості дітей пільгових категорій  та згідно з діючими ринковими цінами. 

Розрахунок потреби на овочі та фрукти  на ІІ півріччя 2024 року підтверджений розрахунками  спеціаліста фінансового відділу, клопотанням начальника відділу освіти, виходячи з основних виробничих показників:

— фактичних видатків на харчування  у 2023 році, та видатків на  харчування в І півріччі 2024 року;

— забезпечення суворого режиму економії бюджетних коштів  у плановому періоді;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на харчування (зокрема на овочі та фрукти)  з бюджету протягом бюджетного періоду.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання – з періоду укладання  договору  по 25.12. 2024 р.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати наступним вимогам:

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Місце поставки товару:

Україна, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, навчальні заклади (ліцеї, гімназії , дошкільні заклади освіти).

Найменування товару: Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246 за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234. Цибуля ріпчаста має бути свіжою, зрілою, здоровою, чистою, цілою, вирощеною в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухою, не порослою з сухим зовнішнім цибульним лушпинням. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Без ГМО. Розмір – від 5 см в діаметрі. Якість згідно ДСТУ 3234. Всього: 520 кг. Фасування: мішки, сітки. Пакувальні матеріали повинні забезпечувати зберігання продукту під час його транспортування та бути міцними.

Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037. Капуста білоголова свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками. Без ГМО. Якість згідно ДСТУ 7037. Всього: 680 кг. Фасування: мішки, сітки. Пакувальні матеріали повинні забезпечувати зберігання продукту під час його транспортування та бути міцними

Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033. Коренеплоди повинні бути свіжими, цілими, чистими, не зів’ялими, не тріснутими, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовими для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями, коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні, із зарубцьованими тріщинками (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму. Запах і смак повинен бути властивим даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Якість згідно ДСТУ 7033. Всього: 520 кг. Фасування: мішки, сітки. Пакувальні матеріали повинні забезпечувати зберігання продукту під час його транспортування та бути міцними

Морква свіжа першого товарного сорту, ДСТУ 7035. Морква має бути свіжою, столовою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, свіжа, чиста, здорова, щільна достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Якість згідно ДСТУ 7035. Всього: 520 кг. Фасування: мішки, сітки. Пакувальні матеріали повинні забезпечувати зберігання продукту під час його транспортування та бути міцними.

Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133. Яблука мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, типові для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Якість згідно ДСТУ 8133. Всього: 400 кг. Яблука повинні бути розфасовані в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 

Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см. Апельсини мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, типові для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Всього 460 кг. Апельсини повинні бути розфасовані в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см. Банани мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, типові для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Всього 460 кг. Банани повинні бути розфасовані в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247 Огірки мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, типові для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Якість згідно ДСТУ 3247 Всього: 300 кг. Огірки повинні бути розфасовані в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246  Помідори мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, чисті, здорові, типові для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Якість згідно ДСТУ 3246 Всього: 300 кг. Огірки повинні бути розфасовані в тару, яка має бути чиста, суха, міцна, без сторонніх запахів та повинна бути дозволеною до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

 

Уповноважена особа                                                             Наталія КИСЕЛЮК