ПРОТОКОЛ засідання робочої групи з питань облаштування Алеї Слави на території Смотрицької селищної ради

  • 29

Фото без опису

 

ПРОТОКОЛ

засідання робочої групи з питань облаштування Алеї Слави на території Смотрицької селищної ради

Дата - 16 серпня 2024 року

Час засідання - 13.00 год.

Місце проведення - Смотрицька селищна рада, селище Смотрич, вул. Героїв Небесної Сотні, 8

Присутні: селищний голова - Ігор ЯЛОХА,

Члени робочої групи: Бавровська Л.В., Білоус Т.В., Бабчак М.А., Паранюк Н.В., Гніздовський О.В., Бережанський М.А., Ісаєв М.Г., Ласкав’юк В.В.

Відсутні: Бомк Й.В., Масловська М.М., Карпович В.К.

Також на засіданні робочої групи присутні представники громадськості Пташник О.М., Ящук А.А., Борисюк Л.Д., керівники закладів освіти, працівники апарату селищної ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про визначення місця розташування, концепцію та умови облаштування Алеї Слави на території Смотрицької селищної ради.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Ігор Ялоха, селищний голова, який повідомив, що 30 травня 2024 року рішенням сесії Смотрицької селищної ради при внесені змін до бюджету для облаштування майданчика для Алеї Слави - виділено 198,0 тис. гривень. Також 03 червня 2024 року розпорядженням селищного голови створено робочу групу з питань облаштування Алеї Слави на території Смотрицької територіальної громади, 06 червня 2024 року опубліковано оголошення, щодо запрошення жителів територіальної громади щодо внесення пропозицій для відпрацювання питання та подальшого врахування робочою групою, щодо реалізації проєкту створення Алеї Слави. 20 червня 2024 року відбулось засідання робочої групи, яка визначилась з місцем розташування Алеї Слави у верхньому парку селища та безпосередньо оглянула місце. 26 червня 2024 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому надано дозвіл комунальному підприємству «Добробут» Смотрицької селищної ради на видалення зелених насаджень згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території верхнього парку.

За запитами громади селища Смотрич постала потреба детального обговорення місця розташування Алеї Слави.

 

УХВАЛИЛИ:

  1. Погодити місце розташування АЛЕЇ СЛАВИ у верхньому парку селища Смотрич, та замовити виготовлення проектно-кошторисну документацію на облаштування Алеї Слави. Доручити секретарю робочої групи Тетяні БІЛОУС організувати роботу фахівця з виготовлення ПКД безпосередньо на місцевості.

 

ГОЛОСУВАЛИ

«ЗА» - 8 (вісім)  ПРОТИ» - 0(нуль)  УТРИМАЛИСЬ» - 0(нуль)

Глова комісії Бавровська Л.В._____________;

Секретар комісії Білоус Т.В.______________;

Члени комісії: